Onder ook meest gestelde vragen

Komt u ergens niet uit? Misschien kunt u hier uw antwoord terugvinden.

Staat uw antwoord er niet tussen, dan kunt u altijd telefonisch via 010-3070064 of per e-mail contact met ons opnemen. 

Dit zijn de fases uit de CAO van het NBBU, voor meer informatie over de fases kunt u de NBBU CAO downloaden in het Nederlands en in het Engels op de webpagina van NBBU CAO

In de cao voor Uitzendkrachten is een beloningsregeling opgenomen. Om te bepalen wat uw salaris is, wordt er eerst gekeken naar de functiegroep waarin u zit. Deze wordt vastgesteld aan de hand van drie functiekenmerken: het soort werk dat u doet, de kennis, ervaring en vaardigheden die u ervoor nodig hebt, en de mate van zelfstandigheid waarin u werkt. Wordt u beloond naar aanleiding van de Inlenersbeloning*, dan zal er gekeken worden naar de beloning van de cao van de inlener**. *Inlenersbeloning: conform de CAO bij het bedrijf waar u werkt wordt bepaald hoe u wordt beloond. Er wordt gekeken naar het salaris, toeslagen, ADV, verhogingen, kostenvergoedingen en periodieken zoals die gelden bij het bedrijf waar u voor werkt. ** Inlener: het bedrijf waar je gaat werken via Cre-Uit BV.

Neem tot 10:30 uur telefonisch contact op met onze medewerkers en de opdrachtgever. Indien u de ziekmelding na deze tijd doorgeeft, wordt de ziekmelding de dag erna in behandeling genomen.

U kunt zich inschrijven door contact op te nemen per mail/telefoon. Vervolgens neemt één van onze medewerkers zo spoedig mogelijk contact met u op betreffende uw inschrijving. Zij zullen uw gegevens opnemen en u uitnodigen voor een afspraak op ons kantoor om uw inschrijving af te ronden.

Bij Cre-Uit doen we altijd hard ons best om iedereen tevreden te stellen, maar er kan natuurlijk altijd iets mis gaan. We zijn per slot van rekening allemaal mensen, maar we zouden het vervelend vinden als we dit niet op kunnen lossen. U kunt contact opnemen per mail, t.a.v. Klacht Cre-Uit, maar uiteraard willen we u ook telefonisch te woord staan en kunt u langskomen voor een afspraak.